Logo

CoResolve Participative Leadership Program
Gebaseerd op Deep Democracy, the Lewis method* wordt met Co Resolve aan leiders en managers een training geboden die theorie en gesprekstechnieken aanreikt om om te kunnen gaan met  interpersoonlijk- en teamdynamiek als ook met de diversiteit in perspectief binnen complexe organisaties.
Of u een CEO, manager, professional, docent, consultant, student of maatschappelijk werker bent . Zodra u een proces aanstuurt of een bepaald project leidt, dan verhoogt u met dit programma uw kennis en kwaliteiten.

Wij bieden deze gecertificeerde training in-company aan, maar ook volgens open inschrijving. De training beslaat 2 dagen, met een tussenliggende periode van ongeveer 4 weken. Voor Deep Democracy (>level 2) alumni bieden wij een 1-daagse variant.
Bekijk op onze agenda de trainingsdata.

 

Deze training biedt de handvaten, technieken en kennis om:

 

 

De basistraining

Tijdens deze professionele training worden geen rollenspellen gedaan. Theorie en praktijk wisselen elkaar af en zijn verweven.

 

I Know Me Assessment

Een uitgebreid, persoonlijk assessment op basis van een vragenlijst, analyse door Myrna Lewis of één van de gespecialiseerde analyses en terugkoppeling via een individuele sessie.

 

Individuele coaching

Individuele coaching door gecertificeerde coach/instructor. Feedback op zowel de training als de praktijk.

 

Groepscoaching

Groepscoaching door gecetificeerde en ervaren coach/instuctor. Leer van elkaars ervaring en feedback en bouw aan een netwerk binnen de CoResolve Community.

 

Web based platform

houd contact met medecursisten en coaches en krijg toegang tot feedback, documentatie en discussies.

 

Evaluatie, accreditatie en certificering