DD werkt ook voor3

1-daags Co Resolve Leadership Program voor DD alumni

Je kunt je direct AANMELDEN voor deze training

Heb je Deep Democracy level 1 en level 2 al gevolgd? Dan kun je alleen bij House of Deep Democracy met The Dialogue Hunters, Co Resolve in een 1-daagse training volgen.

Met het doorlopen van dit 1-daags programma, toegevoegd aan je kennis en kunde van Deep Democracy uit de eerdere 2 trainingen is het volledig curriculum van het Co Resolve Leiderschapsprogramma behandeld en kun je je beroepen op een gelijkwaardige certificering als de 2-daagse training.
Op basis van de beproefde methode, Deep Democracy, worden theorie en gesprekstechnieken aangereikt om gesprekken met de groep, afdeling of het bedrijf te optimaliseren. De theorie wordt kort herhaald en diverse gesprekstechnieken uitgelegd en ruimschoots de gelegenheid geboden om deze eigen te maken. 

Deze training volgen?
Check hiervoor de agenda (of eerst de tarieven).

In-company 2-daags Co Resolve Leadership Program

is een twee-daagse training die is ontwikkeld voor leiders van nu, die waarde hechten aan inclusie. Op basis van de beproefde methode, Deep Democracy, worden theorie en gesprekstechnieken aangereikt om gesprekken met de groep, afdeling of het bedrijf te optimaliseren. In een tweedaagse training, verdeeld over meerdere weken wordt de theorie aangereikt, diverse gesprekstechnieken uitgelegd en ruimschoots de gelegenheid geboden om deze eigen te maken.

Met de mogelijkheid tot individuele coaching en directe feedback tijdens de training, is de hands-on  benadering van de training gegarandeerd

Wil je ook binnen je bedrijf of team Co-Resolve invoeren?  Neem voor een in-company training contact met ons op

 

Meer lezen? klik hier

Heb je andere vragen of behoefte aan advies? Neem dan contact met ons op, wij gaan graag in gesprek!

 

 

Inschrijven?

Heb je al besloten? Schrijf je dan meteen in voor één van de trainingen.