We practice what we preach

House of Deep Democracy, the school streeft naar betere relaties, zowel die met anderen als met jezelf. Dat geldt ook voor iedereen die betrokken is bij onze samenwerking. We doen dat door op zoek te gaan naar de ongebruikelijke dialogen; gesprekken die je echt verder brengen.

Wij gebruiken Deep Democracy altijd en overal. We ervaren bij onze klanten én in ons eigen leven dat waar Deep Democracy wordt ingezet, betere samenwerking en groei ontstaan. We omarmen diversiteit en willen heel graag dat mensen zich op hun gemak voelen. Als iedereen trouw is aan zijn eigen identiteit, dan ontstaan de mooiste dingen.

Deep Democracy kwaliteitKwaliteit vinden wij belangrijk!

Daarom geldt bij House of Deep Democracy dat:

  • we maximaal 10 deelnemers toelaten in een training om voldoende aandacht en ruimte voor oefening te kunnen geven;
  • volg je bij ons een training? dan kun je aansluiten bij een intervisie-(video)call met de trainer en de deelnemers van de training. Dit kan vrijblijvend, zonder extra kosten en vanuit je eigen stoel! ;
  • onze trainer(s) of facilitators geaccrediteerd zijn door de internationale organisatie Deep Democracy, the Lewis method. Op de site van deze organisatie vind je een overzicht van zgn.elders, instructors en facilitators.;
  • onze trainer(s) of facilitators hun kennis up to date houden via bijscholing en supervisie bij de grondlegger van deze methode, Myrna Lewis bij Deep Democracy Ltd.
  • wij direct samenwerken met de internationale organisatie bij ontwikkeling van nieuwe producten en programma’s;
  • wij betrokken zijn bij onderzoek naar de effectiviteit en kracht van de methode;
  • we open staan voor ieder gesprek en advies!

Is er toch iets niet goed gegaan en heb je een klacht?  Neem dan contact met ons op en lees hoe we hier mee omgaan.

Deep Democracy, the Lewis method
 

Inschrijven?

Heb je al besloten? Schrijf je dan meteen in voor één van de trainingen.