Introductie Deep Democracy

Wil je eerst kennismaken met Deep Democracy en met ons?

Introductie open inschrijving

Een introductie in de methode Deep Democracy duurt ongeveer 2,5- 3  uur. Tijdens deze introductie krijg je een stuk van de onderliggende theorie en achtergrond uitgelegd én kun je meteen zelf de methode ervaren door het actief deelnemen aan één van de gesprekstechnieken vanuit deze methode. Wij organiseren introducties in deze krachtige methode binnen jullie organisatie of afdeling.  Neem voor een in-company contact met ons op. Doe dat vooral ook wanneer je nog andere vragen hebt!  

De introductietraining en de vervolgtrainingen Deep Democracy

Deze introductie is een sessie van 2,5- 3  uur waarin de theorie van Deep Democracy wordt uitgelegd aan de groep. Je krijgt inzicht in hoe je vanuit de methode groepsprocessen kunt volgen. Daarna ervaar je gespreksvoering met behulp van één van de Deep Democracy technieken. Deze kennismaking geeft een goede indruk van de methode en je leert technieken die direct toepasbaar zijn in de praktijk. Het volgen van de twee-daagse training Deep Democracy level 1 na deze introductie is niet noodzakelijk , maar wel een veel voorkomende bijwerking!

De trainingen Deep Democracy level 1, 2, 3 en 4 verzorgen we binnen de organisatie, maar ook op open, individuele inschrijving.  Kijk voor de open trainingen in onze agenda.

 

 

Training vinden?

Ga naar onze agenda van trainingen op open inschrijving; kun je geen passende training vinden neem dan contact met ons op.

 

Inschrijven?

Heb je al besloten? Schrijf je dan meteen in voor één van de trainingen.

 

Besluit nemen?

Download  hier de instructies en neem je besluit met inzet van Deep Democracy.

Bijvoorbeeld over de training die je wilt volgen.

 

 

Contact opnemen?

Wil je meer informatie, kennis maken of advies?

Bel of mail ons!