De trainingen in Deep Democracy zijn zeer geschikt voor leidinggevenden, facilitators, consultants, trainers, procesbegeleiders en docenten. Voor iedereen die werkt met duo’s, groepen of (grote) groepsconversaties faciliteert. Voor al onze trainingen geldt een mogelijkheid om deze in-company te verzorgen. Neem hiervoor contact met ons op, wij gaan graag in gesprek!

LEVEL 1:

In de level 1 training wordt de methode Deep Democracy in zijn geheel geïntroduceerd. We focussen op hoe je bij besluitvorming het minderheidsbelang in kunt brengen en kunt benutten. We geven inzicht in de werking van rationele en emotionele patronen in een groep. Meer….

Inschrijven?

LEVEL 2:

In de level 2 training worden je vaardigheden in het gebruik van de Deep Democracy technieken verdiept. Je leert de methode gebruiken vanuit verschillende posities: als procesbegeleider, leider en als deelnemer. Meer..

Inschrijven?

LEVEL 3:

De focus in deze training ligt op het conflict. Er wordt dieper ingegaan op de ontwikkeling van conflict en geoefend met het faciliteren van conflictoplossing volgens de Deep Democracy methode. Meer…

Inschrijven?

LEVEL 4:

Sinds 2016 kan The Dialogue Hunters als eerste in Nederland de training Level 4 aanbieden.  Deze training gaat met name over het trainen van jezelf. Lees Meer over level 4… Na het volgen van deze 4 trainingen is verdere verdieping mogelijk via een Personal Development Program of Deep Democracy Instructor Program bij Myrna Lewis, de grondlegger van de methode.

Inschrijven?

Klik voor de tarieven HIER

 

Wil je zelf mensen opleiden in de methode? 
Al na level 1 t/m 3 , kun je starten met een Personal Development Program (PDP). Het traject tot Deep Democracy Level 1 Instructor en Co-Resolve Instructor kun je beginnen na het doorlopen van level 1 t/m 4 én het PDP. 
Wij bieden als eerste organisatie in Nederland trainingen in level 1 t/m 4, de vervolgtrajecten worden aangeboden door Deep Democracy Ltd. 

Besluiten nemen met 100 % draagvlak?

Zelfverzekerd omgaan met spanning en conflict?

Alle stemmen naar boven brengen?

Binnen een groep tot transformatie komen?

 

Training vinden?

Ga naar onze agenda van trainingen op open inschrijving; kun je geen passende training vinden neem dan contact met ons op.

 

Inschrijven?

Heb je al besloten? Schrijf je dan meteen in voor één van de trainingen.

 

Besluit nemen?

Download  hier de instructies om een besluit te nemen met inzet van een techniek uit de Deep Democracy methode.

 

 

Contact opnemen?

Wil je meer informatie, kennis maken of advies?

Bel of mail ons!