De trainingen in Deep Democracy zijn zeer geschikt voor leidinggevenden, facilitators, consultants, trainers, procesbegeleiders en docenten. Voor iedereen die werkt met duo’s, groepen of (grote) groepsconversaties faciliteert. Voor al onze trainingen geldt een mogelijkheid om deze in-company te verzorgen. Neem hiervoor contact met ons op, wij gaan graag in gesprek!

Deep Democracy level 1:

In de level 1 training wordt de methode Deep Democracy in zijn geheel geïntroduceerd. We focussen op hoe je bij besluitvorming het minderheidsbelang in kunt brengen en kunt benutten. We geven inzicht in de werking van rationele en emotionele patronen in een groep. Meer….

Inschrijven?

Deep Democracy  level 2:

In de level 2 training worden je vaardigheden in het gebruik van de Deep Democracy technieken verdiept. Je leert de methode gebruiken vanuit verschillende posities: als procesbegeleider, leider en als deelnemer. Meer..

Inschrijven?

Deep Democracy level 3:

De focus in deze training ligt op het conflict. Er wordt dieper ingegaan op de ontwikkeling van conflict en geoefend met het faciliteren van conflictoplossing volgens de Deep Democracy methode. Meer…

Inschrijven?

Deep Democracy level 4:

Sinds 2016  biedt House of Deep Democracy, the school als eerste in Nederland de training Level 4 aanbieden.  Deze training gaat met name over het trainen van jezelf. Lees Meer over level 4… 

Inschrijven?

Klik voor de tarieven HIER

 

Wil je zelf mensen opleiden in de methode? 
Diverse vervolgtrajecten worden aangeboden door Deep Democracy Ltd. 

Besluiten nemen met 100 % draagvlak?

Zelfverzekerd omgaan met spanning en conflict?

Alle stemmen naar boven brengen?

Binnen een groep tot transformatie komen?