Stichting House of Deep Democracy

biedt nieuwe perspectieven,

Bij House of Deep Democracy stellen we mensen beter in staat gesprekken te voeren waarin zij tot elkaar komen. Ook wanneer de diversiteit tussen de deelnemende personen groot is en er sprake is van polarisatie. Dit doen we met name door gebruik te maken van Deep Democracy, the Lewis method.

biedt hulp bij diversiteit en polariteit,

Bij House of Deep Democracy zijn we getraind om te luisteren naar de wijsheid uit de stem van de minderheid en geven zo persoonlijke en zakelijke processen een nieuwe draai.

geeft alle meningen een stem,

Door te luisteren naar alle meningen, creëren we iets bijzonders dat leidt tot draagvlak en verandering. Door conflict te omarmen, maken we ruimte voor nieuwe meningen, visies en besluiten voor de wereld van vandaag en morgen.En……dat kun jij ook!

Wat doet House of Deep Democracy?

House of Deep Democracy heeft een persoonlijke aanpak en gaat voor kwaliteit met een uniek team. Als deskundige in methodes als Deep Democracy verrijken we besluitvormingsprocessen. Dit doen wij samen met overheden, bedrijven, maatschappelijke organisaties en particulieren. House of Deep Democracy ontwijkt geen conflict en zoekt geen consensus. 

Vanuit onze visie en ervaring bieden we trainingen en coaching trajecten in samenwerking met House of Deep Democracy, the school en bieden gespreksfacilitatie gebaseerd op Deep Democracy met hulp van onze samenwerkingspartners

 

HODD

Meer weten of aanvragen?  Stuur ons dan een mail of bel!

Stichting House of Deep Democracy is opgericht in 2017.
Kamer van Koophandel 66365627

IBAN NL49TRIO 0777838567

Bezoek ons op afspraak bij Karavanserai Amsterdam, Haparandeweg, C6+C7 Amsterdam
E-mail: home@houseofdeepdemocracy.nl

tel: +31 6 15267907