Onze trainer Deep Democracy en Co-Resolve, Yonathan

YonathaYonathan Kerenn Keren is Deep Democracy gecertificeerd trainer level 1 t/m 4 en Co-Resolve. Tevens is hij supervisor voor Deep Democracy trainers in opleiding. Yonathan heeft  samen met Myrna Lewis Let’s Talk ontwikkeld, een gespreksmodel voor duo’s. Lees meer over Yonathan..  

Operationeel management en communicatie, tevens Let’s Talk facilitator/instructor, Tina

Met jarenlange ervaring en opleiding in (operationeel) management, projectmanagement en communicatie in onder andere ICT en gezondheidszorg, is Tina partner, operationeel manager én het aanspreekpunt voor The Dialogue Hunters. Tina is opgeleid tot facilitator met inzet van Deep Democracy (t/m Level 4) en zij heeft zich in 2016/2017 laten opleiden in het Let’s Talk Instructor Program en ontwikkelde hierbij de gebruikswijzer voor deze methodiek voor het begeleiden van duo’s.  

Trainer Deep Democracy Level 1 en 2, Joël

Joel Rijnaard Joël Rijnaard is opgeleid tot cultureel antropoloog en geaccrediteerd Instructor Deep Democracy level 1 en 2. Onder supervisie van Yonathan Keren is Joël bij zijn opleiding tot instructor Deep Democracy nauw betrokken geraakt bij The Dialogue Hunters en House of Deep Democracy. Met regelmaat verzorgt Joël de level 1 en 2  trainingen buiten de Randstad (Arnhem en Den Haag).  Met de samenwerking met Joël creëert The Dialogue Hunters een dependance buiten Amsterdam voor fans van Deep Democracy die onze manier van werken en kwaliteit op  prijs stellen.

Procesbegeleider en trainer CO-Resolve, Marien

Met de samenwerking met Marien Colijn hebben we niet alleen een welkome aanvulling op onze kennis, kunde en ervaring van procesbegeleiding met inzet van Deep Democracy! Marien is ook opgeleid tot Instructor Co- Resolve.
Boven alles is Marien gewoon een hele fijne en professionele partner!  

Trainer Deep Democracy Level 1 en 2, Anna

Anna KannwerfAnna B. Kanneworff  is cultureel antropoloog en zelfstandig (team)coach & trainer. Anna is betrokken bij thema’s als diversiteit & inclusie, conflicttransformatie en talentontwikkeling in het bedrijfsleven en het onderwijs (VO en HBO). Anna gelooft in de kracht van mensen en al haar interventies gaan over het aangaan van een gezamenlijk proces om de wijsheid van onszelf en elkaar te benutten om iets op te lossen.  Anna werkt sinds 2008 met Deep Democracy – the Lewis Method en is (sinds 2017) geaccrediteerd level 1 en 2 Instructor Deep Democracy . Ze is opgeleid door Myrna Lewis, de oprichter zelf, en door Moraan Gilad en Yonathan Keren. Samen met Joël verzorgt zij de level 1 training met The Dialogue Hunters/House of Deep Democracy.

Trainer Deep Democracy level 1-3 en Co Resolve, Sandra Bouckaert

Sandra BouckaertSandra Bouckaert is Deep Democracy instructor, geeft level 1 t/m 3 en CoResolve aan trainers, coaches en organisatieadviseurs. Ze verzorgt open en incompany trainingen. Sandra is ook supervisor voor Deep Democracy intsructors. Als Deep Democracy en Let’s Talk practitioner  heeft ze jarenlange ervaring in het begeleiden van (team)coachingstrajecten en mediations. Sinds 2011 werkt zij als zelfstandige. Ze werkt in de profit en in de non-profit sector. Sandra richt zich op conflict-, samenwerkings- en communicatievraagstukken. Zij heeft zich gespecialiseerd in Deep Democracy mediation. Zij heeft ruime ervaring in mediations bij teams, directies, samenwerkingspartners en collega’s.