Onze huisgenoten

We werken in House of Deep Democracy, the school en Stichting House of Deep Democracy samen met geaccrediteerde trainers in Deep Democracy, Let’s Talk en Co Resolve. Allemaal onderschrijven we de visie van Stichting House of Deep Democracy en hechten waarde aan een hoge kwaliteitsnorm. Wanneer iedereen trouw kan blijven aan zichzelf, ontstaan de mooiste dingen!

 Trainer, coach en supervisor Deep Democracy en Co-Resolve, Yonathan

YonathaYonathan Kerenn Keren is Deep Democracy gecertificeerd trainer level 1 t/m 4 en Co-Resolve. Tevens is hij supervisor voor Deep Democracy trainers in opleiding. Yonathan heeft  samen met Myrna Lewis Let’s Talk ontwikkeld, een gespreksmodel voor duo’s. Lees meer over Yonathan..

Operationeel management en communicatie, tevens Let’s Talk facilitator/instructor, Tina

Tina AlvenaarTina is opgeleid in communicatie en (operationeel) management. Met jarenlange ervaring in het bedrijfsleven als de publieke sector, is Tina partner, operationeel manager én het zakelijk aanspreekpunt voor House of Deep Democracy. Tina is opgeleid tot facilitator met inzet van Deep Democracy (t/m Level 4) en zij heeft zich in 2016/2017 laten opleiden in het Let’s Talk Instructor Program en ontwikkelde hierbij de gebruikswijzer voor deze methodiek voor het begeleiden van duo’s.

Trainer Deep Democracy Level 1 en 2, Anna

Anna KannwerfAnna is opgeleid tot cultureel antropoloog en zelfstandig (team)coach & trainer. Anna is betrokken bij thema’s als diversiteit & inclusie, conflicttransformatie en talentontwikkeling in het bedrijfsleven en het onderwijs (VO en HBO). Anna gelooft in de kracht van mensen en al haar interventies gaan over het aangaan van een gezamenlijk proces om de wijsheid van onszelf en elkaar te benutten om iets op te lossen.  Anna werkt sinds 2008 met Deep Democracy – the Lewis Method en is (sinds 2017) geaccrediteerd level 1 en 2 Instructor Deep Democracy . Ze is opgeleid door Myrna Lewis, de oprichter zelf, en door Moraan Gilad en Yonathan Keren. Onder de paraplu van House of Deep Democracy verzorgt Anna met name trainingen in de regio Den Haag.

 

Trainer Deep Democracy Level 1 en 2, Joël

Joel Rijnaard Joël Rijnaard is opgeleid tot cultureel antropoloog en geaccrediteerd Instructor Deep Democracy level 1 en 2. Onder supervisie van Yonathan Keren is Joël bij zijn opleiding tot instructor Deep Democracy nauw betrokken geraakt bij The Dialogue Hunters en House of Deep Democracy. Met regelmaat verzorgt Joël de level 1 en 2  trainingen buiten de Randstad (Arnhem en Den Haag).  Met de samenwerking met Joël creëert The Dialogue Hunters een dependance buiten Amsterdam voor fans van Deep Democracy die onze manier van werken en kwaliteit op  prijs stellen.

 

Trainer Deep Democracy level 1-3 en Co Resolve, Marieke

Marieke ParijsMarieke is sinds 2007 geaccrediteerd Deep Democracy trainer. Ze verzorgt niet alleen Deep Democracy level 1 t/m 3 trainingen,  maar is ook geaccrediteerd om Co-Resolve te doceren. Tevens is zij supervisor voor Deep Democracy trainers in opleiding.

Marieke is opgeleid tot organisatiepsycholoog en trainer en deed onderzoek naar het effect van verschillende besluitvormingsprocessen op het leren en de ontwikkeling van teams. Hieruit is de overtuiging ontstaan dat veranderingsprocessen alleen totstandkomen als iedereen in de organisatie meebeweegt. Met andere woorden: betrek iedereen bij het proces en het systeem verandert op natuurlijke wijze.

Marieke werkt daarnaast als onderwijsadviseur en trainer voor de Vrije Universiteit Amsterdam.

 

Procesbegeleider en trainer Co-Resolve, Marien

Met de samenwerking met Marien Colijn hebben we niet alleen een welkome aanvulling op onze kennis, kunde en ervaring van procesbegeleiding met inzet van Deep Democracy! Marien is ook opgeleid tot Instructor Co- Resolve.
Boven alles is Marien gewoon een hele fijne en professionele partner!  

Trainer Deep Democracy level 1-3 en Co Resolve, Sandra 

Sandra BouckaertSandra is Deep Democracy instructor, geeft level 1 t/m 3 en CoResolve aan trainers, coaches en organisatieadviseurs. Ze verzorgt open en incompany trainingen. Sandra is ook supervisor voor Deep Democracy intsructors. Als Deep Democracy en Let’s Talk practitioner  heeft ze jarenlange ervaring in het begeleiden van (team)coachingstrajecten en mediations. Sinds 2011 werkt zij als zelfstandige. Ze werkt in de profit en in de non-profit sector. Sandra richt zich op conflict-, samenwerkings- en communicatievraagstukken. Zij heeft zich gespecialiseerd in Deep Democracy mediation. Zij heeft ruime ervaring in mediations bij teams, directies, samenwerkingspartners en collega’s.

Aanjager, onderzoeker en social business innovator, Gijs

Gijs van BeekGijs is als actie onderzoeker en social business innovator betrokken bij het verbinden van maatschappelijke partners en initiatieven aan House of Deep Democracy. Gedreven door en zoekende rond de vraag hoe we ons optimaal kunnen verhouden tot elkaar bij oplopende maatschappelijke spanningen, in al onze diversiteit, kwam hij met Deep Democracy in aanraking. Nu tot level 4 getraind, zoekt hij voortdurend naar waardevolle initiatieven en mogelijkheden waarmee House of Deep Democracy, op haar eigen wijze, het samenleven kan ondersteunen. Gijs is verantwoordelijk voor veel initiatieven tot samenwerking tussen House of Deep Democracy en haar partners.